Добре дошли в нашия сайт за дрешки - бебешки и детски, спални комплекти и колекция от практични аксесоари.
От обикновеното ежедневно бельо, през спалните комплекти до връхните дрехи, при нас ще намерите решението на вашите желания от бременността до първите училищни стъпки.
детски,бебешки,комплекти,гащеризони,тениски,панталони,боди,пижами,бебешко бельо,халати,хавлий,спални комплекти, аксесоари, деца
производство на детски дрехи, продажна на едро на бебешко бельо
Производство на детски дрехи,бебешко бельо, спални комплекти,хавлии и халати.
 
За Компанията

Добре дошли в нашия сайт за дрешки - бебешки и детски, спални комплекти и колекция от практични аксесоари.

Нашата насока от 1998 г. насам е да се превърнем в мястото, където ще намерите на съвсем достъпни цени сезонно ориентирани, модерно подбрани дрешки и бельо,топли завивки и необходими ежедневни неща за вашето дете.

Преимуществото ни е, че подбираме внимателно материите, от които произвеждаме нашите продукти-меки и удобни, от чист памук, безвредни и лесни за употреба. От обикновеното ежедневно бельо, през спалните комплекти до връхните дрехи, при нас ще намерите решението на вашите желания от бременността до първите училищни стъпки.

Купувайки от нас и изразявайки своето мнение, Вие ще ни помогнете още повече да се доближим до Вашите изисквания за дизайн и качество.

Ще се радваме да ви посрещнем при нас или при някои от нашите дистрибутори и представители в цялата страна, да обсъдим заедно това, което искате, както и да отговорим на всеки ваш въпрос - по телефона или е-mail.